4.6.2016 00:00:00 Tavla turnuvasının kazananı belli oldu

Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen tavla turnuvası sona erdi. 2 gün süren ve çok çekişmeli geçen turnuvayı Avukat Erhan Esirgemez kazandı.

Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve federasyona bağlı dernek üyelerinin katıldığı tavla turnuvası sona erdi. Karşıyaka Çarşısında bulunan Federasyon binasında düzenlenen ve 2 gün süren turnuvada kazanan Avukat Erhan Esirgemez oldu. Çok çekişmeli geçen ve çok sayıda üyenin katıldığı turnuva sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi takdim edilirken, turnuvayı kazanan Erhan Esirgemez, birincilik ödülü olan sedef kaplamalı tavlayı Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyon Genel Başkanı Mehmet Yıldırım’ın elinden aldı.

Federasyona bağlı derneklerin üyelerini bir araya getirip, kaynaştırmak ve birlikteliklerini güçlendirmek için bu gibi etkinlikleri düzenledikleri belirten Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, “ilk kez bir tavla turnuvası düzenlediklerini ve gelecek yıllarda bunu geleneksel hale getireceğiz. Ayrıca bunun gibi başka aktiviteler düzenleyerek üyelerimizle bir araya geleceğiz” diye konuştu.