18.5.2016 00:00:00 Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği Yemeği

Karşıyaka Birliği tarafından her yıl düzenlenen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeği geniş bir katılımla yapıldı.

Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeği Karşıyaka’nın önde gelen isimlerini Keyff İskele Restaurant’ta bir araya getirdi. Düzenlenen yemeğe Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu üyesi derneklerin yönetim kurulları ve üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel hale gelen yemekte konuşan Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, terör nedeniyle şehitler verildiğini ve bu sene sade bir organizasyon ile yemekte bir araya geldiklerini belirtti.  Federasyon olarak Karşıyaka’nın ve Karşıyakalıların zararına olacak her şeye müdahil olacaklarını söyleyen Yıldırım, Yamanlara Dağına çöp tesisi kurulmasına izin vermeyeceklerini söyledi.