30.11.2016 00:00:00 Yardımlar çocuklar için

Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu, yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Federasyon üyeleri ihtiyaç sahibi öğrencileri için kışlık eşya yardımında bulundu.

Birçok sosyal projeye imza atan Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. Karşıyaka Birliği, Şair Eşref İlköğretim Okulu Aile Birliğinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık eşya yardımda bulundu.  Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, Zübeyde Annenin Kızları Derneği Başkanı İlgın Çığ Caba, Karşıyaka Çevre Derneği Başkanı İsmail Balkan ve Yenilenebilir Enerji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yıldırım öğrenciler için hazırlanan kışlık elbise, kazak ve ayakkabıları Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan ile okul aile birliği başkanı Nermin Güngör ve Şürkan Çelik’e teslim etti.

Geleceğimiz olan çocukları bir nebzede olsa mutlu edebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, “Federasyon olarak birçok sosyal proje düzenliyoruz. Bugün de ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bir yardımda bulunduk. Bu yardımlar için bizlere destek olan Tuğcan Tekstil ve Arabacı Kundura’ya çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.